Το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ παρουσίασε σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος τις «Πέντε Κόκκινες Τουλίπες» του Ζαν Στελί στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής.
Στον πανέμορφο χώρο των Κήπων της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής, το 14ο AOΑFF powered by ΔΕΗ και το Plein-Air παρουσίασαν ένα κινηματογραφικό μυστήριο με φόντο τον περίφημο Γύρο της Γαλλίας!
Την ταινία προλόγισαν ο Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου, Nicolas Eybalin, ο οποίος στα 10 του είχε τρέξει στον Γύρο της Γαλλίας και ο Aimé Besson, ακόλουθος για τα Οπτικοακουστικά Μέσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Σας περιμένουμε αυτό το σαββατοκύριακο για δυο αξέχαστες ολονυχτίες στο Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος! Διαβάστε περισσότερα στα άρθρα:
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΡέστα... Ταραντίνο: Η πρώτη δεκάδα των 20 αγαπημένων του ταινιών για τον 21ο αιώνα συμπληρώνεται |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ κινηματογραφικός 21oς αιώνας, κατά Ταραντίνο (Μέρος 1ο) |
3 | ΘΕΜΑΤΑ[Κριτική] Το «Wake up Dead Man» είναι το καλύτερο μυστήριο του Μπενουά Μπλανκ |
4 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΤι να δω το Σαββατοκύριακο; Το ΣΙΝΕΜΑ προτείνει 3 ταινίες και 1 σειρά |
5 | ΘΕΜΑΤΑΜε ποια σειρά να δει κανείς τις ταινίες του MCU; |